Reis met ons mee!

Ga met ons mee op studiereis naar Noord Marokko

De meeste groepsreizen voor toeristen gaan naar de 5 koningssteden van Marokko, maar het Noorden van Marokko is bekend bij de Marokkaanse Nederlanders en onbekend bij de gemiddelde toerist.

De Sectie Arabisch neemt u mee naar een stukje onbekendheid binnen Marokko, een deel Marokko waar een meerderheid Nederlandse Marokkanen vandaan komt.  Deze studiereis vindt plaats op 15 oktober voor 1 week. De te bezoeken steden zijn Tanger, Asila, Tetouan, Erestinga, Mdiq en Chafchaouan.  Op het programma staat onder andere  een bezoek aan een lerarenopleiding in Martil, een middelbare school en een universiteit.

De reissom inclusief vlucht bedraagt 499 euro per persoon.*

Deze reissom is gebaseerd op: vlucht met Jetairfly of Airarabia naar Tanger, 7 overnachtingen in een hotel op basis van een 2 p.k. ontbijt en diner, transfer en vervoer, entreegelden en reisbegeleiding.

*dit bedrag betaalt u als u voor 15 juni a.s. reserveert.

Voor meer informatie en/ of reservering, kunt u ons mailen of bellen. De reis gaat door met minimaal 8 deelnemers. 

Vriendelijke groet,

Sectie Arabisch ( Levende Talen)